Puterea Rugaciunii – marturii

O intamplare in spital

Am incercat de multe ori sa scriu, dar poate ca abia acum a voit Bunul Dumnezeu sa o fac.
Sunt o pensionara singura, in varsta de 64 de ani. Intamplarea pe care o scriu s-a petrecut aievea, si din ea se vede cat de mare este puterea dumnezeiasca a rugaciunii.

Puterea rugaciunii

In anul 2008, dintr-un sat indepartat al Moldovei, este adusa la Spitalul judetean Galati, cumnata mea, cu un grav accident vascular. Paralizata pe partea dreapta, nu putea vorbi. Paturi albe ca neaua acopereau trupurile a inca 12 bolnave paralizate, care pe langa suferinta neputintei de-a se misca, aveau rani urate, escare, provocate de statul in pat. Medicii isi facusera datoria, vindecarea statea in puterea lui Dumnezeu. Stand langa patul cumnatei mele, am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie, pe care il purtam cu mine. L-am citit o data, de doua ori, pana mi s-au impaienjenit ochii. M-a ascultat si, treptat-treptat, bolnavele au inceput sa-si revina si escarele au inceput sa se vindece. In doua saptamani, toate femeile din salon au plecat acasa ameliorate, urmand sa isi continue recuperarea la domiciliu. Sfantul Nectarie, mult ajutator, isi facuse datoria! La plecare, i-am dat Acatistul unei doamne ce se afla intr-un pat vecin cu cel al cumnatei mele, indemand-o sa-l citeasca cu voce tare, pentru toate bolnavele. Slava tie Doamne si sfintilor tai!
BUCUROIU SOLTAVIA – str. Reg. 11 Siret 45, bl. I2, ap. 94, Galati

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole, Despre Rugaciune, Fapte/Intamplari deosebite - articole, Marturii, minuni dumnezeiesti, Puterea rugaciunii și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s