Marsul distrugatorului – scurt fragment

„Iar Lucifer a continuat:
Ascultati cu atentie! …Va asteapta cea mai grea sarcina , fara de care nu vom reusi nimic ,iar toate uneltirile noastre nu-si vor avea rostul.
Oamenii poseda o cetate – cea mai inaccesibila. Aceasta este maternitatea: nasterea urmasilor si educarea lor spre imparatia Mielului. Femeia fecioara si femeia mama: iata acea fortareata de necucerit a omenirii , care trebuie avuta permanent in vedere.
……..
Sistemul nervos la femei este altfel tesut , fiind mai sensibil la sugestii. Sugerati-le cu indrazneala , dar si cu precautie ,deplina egalitate cu barbatul ,acest material grosolan , care cedeaza mai usor ideilor nebunesti…..
…..dar fiti atenti ca femeia este mai prevazatoare decat barbatul , mai elevata , mai pura si divina in frumusetea purtatoare de lumina a sufletului sau ,in infatisarea sa gratioasa , iar influenta ei este foarte mare. De aceea , la inceput trebuie sa-i sugeram treptat si cu maximum de prudenta notiuni false asupra feminitatii , maternitatii , castitatii , gratiei si iubirii gingase – asupra acestei iubiri ideale , deci sugerati-i ca a fost nascocita de oameni. Apoi tot mai insistent , crescendo – sugerati-i dispretul fata de acele forme sentimentale , ce dau in vileag slabiciunea femeiei, cautand atarnare si aparare din partea jumatatii mai puternice. Persiflati abil si cu pricepere , lovind-o in amorul propriu.
Tot ceea ce constituie in femeie o forta si o lumina mareata trebuie prezentat in ochii ei ca fiind o rusinoasa neputinta si lasitate!
Principalul – continuati atacul asupra sentimentului religios , inradacinat cu putere in sensibilul suflet feminin , ca dintr-odata sa-i pervertim progenitura si sa distrugem in ea credinta si religia – aceste piedici de temut pentru cultura noastra.

fragment din „Marsul distrugatorului” publicat in saccsiv.wordpress.com

NOTA este vorba despre o vedenie care a avut loc in 1905, in Rusia, si in ea sunt prezentate foarte convingator toate cursele dracesti care impresoara lumea „civilizata“ a ultimelor doua secole. Cu ochii nostri putem vedea astazi cat de inalte culmi ale minciunii si manipularii au atins aceste uneltiri demonice; cumplita relativizare, regresul moralei, noncon-formismul, libera-cugetare si „modernismul“ credintelor, ideologiilor si al „convingerilor stiintifice“ sunt cele mai periculoase.
Am ales cateva randuri care prezinta atacul indreptat prin puterea de sugestie a vrajmasului impotriva femeii, aceia care are rolul sfant harazit de Dumnezeu de a veghea cu blandete insa cu mare statornicie la insuflarea credintei si transmiterea sentimentului religios copiilor ei, astfel incat in lume sa nu triumfe raul propagat prin toate mijloacele de cel viclean.

Omului care il cauta si il gaseste pe Dumnezeu ii raman aceste arme cu care sa lupte: ADEVARUL, CREDINTA, NADEJDEA, DRAGOSTEA, RUGACIUNEA SI CELE 7 SFINTE TAINE ale BISERICII ORTODOXE.

MARSUL DISTRUGATORULUI – vedenii si descoperiri dumnezeiesti asupra vremurilor din urma . Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc o lectura exhaustiva a textului publicat in Rusia in anul 1905 voi oferi link-ul care va conduce la el : http://saccsiv.wordpress.com/2011/03/14/text-exceptional-marsul-distrugatorului/#_ftnref6

Personal, nu cunosc amanunte in afara de cele ce am scris mai sus , insa am sentimentul ca daca oamenii ar avea in fata ochilor aceasta „vedenie” AIEVEA, s-ar cutremura si trezi din adormire si din letargia care i-a facut sa depuna armele invincibile (mentionate mai sus) pe care orice crestin adevarat le are impotriva Vrajamsului . Doamne ajuta necredintei noastre!

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole, Atacul vrajmasului prin ispite de tot felul, Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s