Pentru ca Rugaciunea sa fie ascultata

Pentru prieteni, o rugaciune pe care o spun adeseori , sunt cuvintele mele si e scurta , am avut intotdeauna folos spunand-o. Cu drag
flowers graphics

Frumustea este in ochiul celui care priveste , Dumnezeu ne-a daruit multe, infinite surse de incantare a sufletului si privirii pentru care noi se cuvine sa fim recunoscatori. Oare facem acest lucru?
Sursa linistii si pacii interioare este racordarea sufletului nostru cu Spiritul Suprem care ne doreste Binele.

Doamne, da-ne bucuria de a Te cunoaste!
Doamne , ajuta-ne cand ne poticnim!
Doamne, Dumnezeul nostru , nu ne lasa sa pacatuim , lumineaza mintea si inima noastra!
Doamne, Ceresc Tata, fii te rugam , alaturi de noi atunci cand gresim si ne aminteste de poruncile Tale a caror implinire ne pot mantui pe noi!

Noi Te iubim si Te respectam , iarta noua greselile facute cu sau fara voie ! In gand sau cu fapta! AMIN

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole proprii, Despre Rugaciune, Puterea rugaciunii, Rugaciuni crestin ortodoxe, Video și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s