Sa ne rugam din toata inima si cu credinta tare pentru Parintele Iustin Parvu

Părintele Justin este bine şi urmează un program de recuperare post-operatoriu. Să ne rugăm pentru sănătatea sfinţiei sale

După cum aţi putut afla, Părintele Justin a fost operat pe data de 1 iunie 2012, în urma unei fracturi la şold, după care medicii i-au prescris o perioadă de 3 zile de recuperare. Sfinţia sa are nevoie de linişte şi odihnă şi din acest motiv vizitele sunt interzise.

Părintele îşi exprima regretul că nu a putut participa la sfinţirea locului noii mănăstiri de la Poarta Albă, dar a fost alături de cei prezenţi acolo prin telefon şi s-a bucurat de acest mare eveniment.

Rămâne să ne rugăm mai fierbinte pentru sănătatea Părintelui nostru drag, ca Domnul să-l întărească şi să-l avem din nou în mijlocul nostru.

Vă recomandăm să citiţi această rugăciune:

Sa ne rugam pentru sanatatea Parintelui Justin Parvu – Adevaratul Patriarh al Romaniei!

Doamne Iis­use Hris­toase, Fiul lui Dum­nezeu, Tu ai spus cu preacin­sti­tele Tale buze: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim­bate sunt cuvin­tele Tale, Doamne, fara de mar­gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.

Pen­tru rugaci­u­nile Preacu­ratei Maicii Tale si ale tuturor Sfin­tilor, Bunule, nu trece cu ved­erea rugaci­u­nile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pen­tru Par­in­tele Justin, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, man­tuire si indelun­gare de zile.

Posted on 06/02/2012 by admin apologeticum.wordpress.com

Parintele Iustin Parvu este acum , pentru tara si pentru toti romanii credinciosi care urmeaza invataturile ortodoxiei si se inchina in spiritul ei , duhovnicul  de mare  nadejde , care ne incurajeaza si ne sfatuieste in acest moment de cumpana nu doar pentru Romania si celelalte tari din lume .  Dar mai ales pentru Biserica Ortodoxa care de-a lungul secolelor a sprijinit , aparat si salvat   adevarata credinta sfanta care ni s-a transmis direct de la Sfintii Apostoli ai Mantuitorului nostru Domnul Iisus Hristos.

Staretul Manastirii Petru Voda din Moldova a fost , este si cu Voia Domnului va continua sa ne fie farul calauzitor ce arunca lumina in vremurile de intuneric pe care le traim. Parintele Iustin nu s-a poticnit nici o clipa, a continuat drumul drept al credintei in care s-a nascut si a trait mereu.  Domnul sa-i mai daruiasca zile bune , cu sanatate pentru ca sa poata sa serveasca si de aici inainte Mantuitorului nostru spre binele neamului sau ortodox. AMIN

Cristina David

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole, Parintele Iustin Parvu, Rugaciuni crestin ortodoxe și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Sa ne rugam din toata inima si cu credinta tare pentru Parintele Iustin Parvu

 1. Maria Marcella zice:

  Cu dragoste crestineasca ma alatur grupului care se roaga pentru sanatatea Parintelui Iustin Parvu.
  Doamne, auzi rugaciunea noastra!

  Apreciază

 2. Ioan Dragomir zice:

  Amin !
  Extraordinar ! Este un ” Mos Gerila ” adevarat ! La cum este plin de bucurie si sinceritate , dar si ceea ce transmite cand il privesti !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s