IN SAPTAMANA LUMINATA

In Saptamana Luminata 

Dumezeu ne cunoaste infinit mai mult decat ajungem noi sa ne intelegem pe noi insine, dupa o viata intreaga…

El ne asteapta sa venim la El sa-i marturisim TOTUL , si ne va ajuta cu Iubirea-I infinita in tot ceea ce Il rugam, in cele ce avem nevoie…

FlIINBOAIa

AVEM nevoie de indreptare , de calauzire si acest lucru se petrece DOAR cerand ajutor prin rugaciune sincera .
Ce mai putem face? Noi nu ne mantuim singuri ….sa incercam prin toate mijloacele si in toate modurile sa raspandim Cuvantul. Aceasta este o datorie sfanta. Pentru aceasta atitudine multi , foarte multi credinciosi crestini si-au pierdut viata de-a lungul timpului sau si-au pus-o in pericol. Oare ne gandim la acest lucru? Cat de des?
Fac referire la cei care cred fara tagada .

Dumnezeu este deasupra noastra si a lucrurilor , deasupra lumii… In lume noi stim cine conduce. Dar sa nu deznadajduim, caci Iisus Hristos a spus ucenicilor Lui (intre care indraznim sa ne numaram si noi) :

“Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.” Ioan cap 16 ; 33)

S-o biruim , alaturi de El , si noi.  Ajuta-ne Doamne !

 

Cristina David

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole proprii, Citate din Sfanta Scriptura, Saptamana Luminata și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s