Impacarea cu cei care ne-au suparat

Sase-scenarii-pentru-o-impacare

Am primit din partea unei foarte bune prietene in Hristos si in viata mea acest articol aflat de ea pe site-ul crestinortodox.ro unde am intalnit , in cadrul Comunitatii Ortodoxe de acolo , prieteni minunati cu care corespondez si comunic foarte des pe teme duhovnicesti. Marcela face parte din prietenii mei „reali” versus cei „virtuali” si in aceasta zi este in drumul spre tara , unde cu voia Domnului va ramane definitiv. Reintoarcerea , chemarea pamantului ! Un sentiment necunoscut acelora care nu au petrecut o treime din viata pe alte meleaguri… Dumnezeu s-o insoteasca , s-o sfatuiasca si sa-i ajute la fiecare pas ce-l va face de aici inainte. Tot cu voia Lui prietena mea se va putea stabili la o manastire de maicute unde sa gaseasca adevarata liniste a sufletului printr-o comunicare directa si continua cu Domnul.
Am citit intreg articolul – care cuprinde invataminte cu adevarat de folos –  asa cum ne ureaza Marcela, sa le folosim spre binele nostru sufletesc.

spovedanie4444

Minunat articol, bogat in „sfaturi”. Lectura sa fie cu folos!

http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/impacarea-cei-care-au-suparat-141817.html

Sa cerem iertare din inima celor care ne gresesc noua !

Sa ne bucuram ca putem ierta si noi cate ceva pentru Dumnezeu !

Sa multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat puterea de a hotara cum sa ne ierte !
„Iarta-ne noua gresealele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri!”

articol alcatuit de Cristina David

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole, Comentariile autoarei blogului la cele citite/aflate/traite, Despre iertare, Viata duhovniceasca și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s