Dumnezeu sa aiba mila de toti cei care nu au nici o vina ca au ales sa-L urmeze pe Hristos!

„DUMNEZEU este IUBIRE” Blog Crestin Ortodox– Cristina David 4 mai 2015 la 19:03
Cu permisiunea ta, Vali, doresc sa preiau comentariul tau pe marginea mesajului ultra recent si care necesita atentie deosebita din partea noastra pentru a fi in cunostinta de cauza, cat mai multi crestini de pretutindeni de ororile prigoanei crestinilor in Orientul Mijlociu.
Stiam, aveam cunostinta de cauza , la biserica noastra din Philadelphia parintele nostru ne-a adus la cunostinta ce se intampla acolo , de multa vreme.
Sa ne rugam , sa nu lasam vrajmasul sa isi extinda actiunile lui criminale , anti -crestine.
Dumnezeu sa aiba mila de toti cei care nu au nici o vina ca au ales sa-L urmeze pe Hristos!
Sa ne rugam MEREU pentru sufletele celor martirizati si pentru scaparea celor vii din mana celui rau.
Suntem pacatosi, Doamne, dar mila Ta este nesfarsita si Iubirea ta infinita ! Asa cum a spus in cuvinte pline de adevar Parintele Arsenie Boca : „Dragostea Lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este infinit mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pentru Tatal Ceresc.”

2JEZ5MbL6V

Cu permisiunea comentatoarei VALI redau stirea primita de dansa pe marginea unui articol postat pe blog-ul   https://raduiacoboaie.wordpress.com

Vali 4 mai 2015 la 14:02
Am primit un mesaj pe telefon cu următorul conţinut:
Grupul islamist ISIS a preluat Quaragosh, cel mai mare oraş creştin din Irak. Există sute de bărbaţi, femei şi copii care sunt decapitaţi. Oamenii cer sprijin în rugăciune cu privire la atrocităţile în curs de desfăşurare din ţara lor. Vă rugăm să luaţi un minut să vă rugaţi pentru ei. Trimiteţi mesajul la toate contactele, astfel încât lanţul de rugăciune să nu fie rupt. Ei au cerut această rugăciune specială. Vă rugăm, asiguraţi-vă că treceţi în cererea de rugăciune a trupului lui Hristos, cu rugăciuni fierbinţi oferite pentru fraţi, surori şi copii din Irak. Acesta este un SOS de urgenţă! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Andrew White – vicar în Bagdad

Raspunsul dansei la cererea mea :

Desigur poti sa preiei mesajul si sa il raspandesti cat mai mult
Doamne Ajuta!
YARJunTxFXIJYqLpMPoK
AMIN 
 postare facuta de Cristina David

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în articole proprii, Credinta in Dumnezeu, Credinta ortodoxa, despre martiriul Crestinilor in prezent și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s