☦…BINECUVÂNTARE DE ANUL NOU…☦

…BINECUVÂNTARE DE ANUL NOU…

…DOAMNE, Îți mulțumim pentru anul care a trecut și pentru viața noastră de până acum. Îți mulțumim pentru darurile Tale pe care le-am primit în anul care a trecut și in toată vremea vieții noastre. Îți mulțumim pentru lumina și pentru toată dragostea Ta, Îți mulțumim pentru bucuria de a trăi, Îți mulțumim pentru sănătate, Îți mulțumim pentru ceea ce ne-ai învrednicit să vedem și să cunoaștem și pentru ceea ce ne-ai învățat, Îți mulțumim pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la Tine până acum. Îți mulțumim pentru ceea ce ne-ai învrednicit să realizăm bun, frumos și util, prin eforturile și priceperea noastră, pentru semenii noștri și pentru noi. Îți mulțumim pentru că existăm, pentru împlinirile noastre spirituale, pentru sporirea noastră duhovnicească și pentru realizările materiale.

Binecuvintează Anul Nou care începe și viața noastră de aici încolo. Ajută-ne să începem cu bine, să Te iubim mai mult, iubind cu adevărat lumea Ta, viața noastră pe care am primit-o de la Tine și locul pe care-l ocupăm in mijlocul lumii Tale. Ajută-ne să fim mai buni, să facem binele și să avem parte de bine. Sporește puterea adevărului, întărește dreptatea, înmulțește cinstea, trezește în noi bunul-simț, rușinea, mila, respectul și toate simțurile umane cele adormite. Opreşte-ne din toate căile ce nu duc la Tine. Ajută-ne DOAMNE să facem din anul pe care-l avem în față un an al împlinirilor, al păcii, al muncii și al roadelor, al bucuriei, al respectului și al tuturor realizărilor bune, frumoase, pentru credința noastra, pentru neamul nostru și pentru noi înșine.

Fii alături de noi, DOAMNE, și lucrează cu noi și prin noi și ne ajută să lucrăm ca Tine și cu Tine spre dăinuirea și fericirea lumii Tale și spre mulțumirea Ta. Amin

Cristina David

 

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în Rugaciuni crestin ortodoxe și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ☦…BINECUVÂNTARE DE ANUL NOU…☦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s