Parintele Hrisostom Filipescu – Zi aniversara

Colectia personala de graphic design Citat Parintele Hrisostom Filipescu

Astazi, 29 iunie , odata cu Sarbatorirea Sfintilor si mult laudatilor Apostoli Petru si Pavel, Parintele Hrisostom mult iubit de credinciosi din toata gama varstei, a implinit tanara si frumoasa varsta de 35 de ani. Am mai scris in acest blog de-a lungul anilor despre parintele Hrisostom, om, preot, duhovnic si psiholog cu totul deosebit, daruit cu har mult de Doamne.

Pot afirma ca cel putin eu, am sarbatorit de doua ori in ziua de astazi, in doua feluri diferite ca incarcatura emotionala si duhovniceasca.

La multi ani cuvioase parinte Hrisostom , de ziua dumneavoastra va doresc din tot sufletul sanatate multa! Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va ocroteasca de tot raul si sa va daruiasca tot ce El stie ca va este de folos!
Bucurie in inima si Lumina in suflet!
Zi sfântă, binecuvântată, !

Trebuie sa spun ca am dat de acest anunt „intamplator” astazi, inainte ca data de 29 iunie sa devina 30. In America timpul este „intarziat” cu 7 ore fata de ceasornicele din tara.

Facebook (foto credit)

„Fiecare zi este o floare dăruită lui Doamne. Astăzi, din darul lui Dumnezeu, am împlinit vârsta de 35 de ani. Moment de recunoștință pentru darul vieții, pentru părinți, profesori, prieteni, oameni providențiali care au apărut pe Cale…

   Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dăruit clipe de bucurie prin mesaje, prin rugăciunile, gândurile frumoase și prețuirea voastră nemărginită. Vă mulțumesc din toată inima pentru dragoste și neuitare! Vă port în suflet și în rugăciuni!

   Hristos Domnul să ne dăruiască tuturor ceea ce este de folos sufletului și trupului, spre mântuire. Vă îmbrățișez cu drag pe toți! Bucurie sfântă!” – părintele Ieromonah Hrisostom Filipescu,
Facebook (foto credit)

La mulți ani binecuvântați părinte!

sursa info – http://www.deinteres.ro

Cristina David

NOTA – Am fost de doua ori binecuvantata sa-l intalnesc pe dragul nostru parinte , sa stau de vorba cu dansul si sa-i simt caldura si lumina sufletului caci cu adevarat parintele Hrisostom traieste in Hristos Domnul cu intreaga sa fiinta.

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Imagine | Acest articol a fost publicat în Cuvinte de invatatura, GRAFIC DESIGN - Lucrari personale, Ieromonahul Hrisostom Filipescu, Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s