Frica – dusman de moarte

Totul este confuz acum in lume si traim viata mergand inainte manati de ceva „necunoscut” si amenintator prin necunoastere. (cum spunea o mare personalitate, nu ura este cel mai mare dusman, ci FRICA).

Dar nu suntem singuri. Credinta noastra e slaba si recunoastem acest lucru, insa asta ne pune in pozitia vamesului si ne intareste. Sa nu intram in randul fariseilor. Ne rugam Domnului sa ajute necredintei noastre si mergem mai departe cu El si voia Lui. Asta e Calea.

Foto – internet

Va doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat cu pace in suflet si bucurie in inima!

Cristina David

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în Credinta in Dumnezeu, Frica - un mare pacat și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Frica – dusman de moarte

  1. Ileana zice:

    Aici e mare problema, credinta slaba.
    Cand credem cu adevarat in ceva totul ne iese bine, asa si cu credinta. Daca toti am avea o credinta pura, si necazurile ar incetini, dar cum noi suntem usor de manipulat, e greu.
    O zi Binecuvantata draga mea! ☕🍀🤗

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s