SA ALERGAM la MAICA DOMNULUI !


Traim vremuri grele de criza, cu totii, vremuri tulburi pline de angoasa, nesiguranta si vrajmasia intre noi s-a intetit.
Credinta si rugaciunea facuta din inima sunt mijlocul de intarire, de speranta si de mangaiere, sunt cai spre mantuire. Noi stim acest lucru, deci sa ne rugam cu toata fiinta noasra!

„Cei care credem in Hristos, cei care suntem membri vii ai Bisericii si credem in Maica Domnului, o consideram si Maica noastra, sa alergam cu indrazneala la ea. Sa alergam si sa o rugam. Sa o rugam din tot sufletul nostru, din toata inima noastra, cu toata credinta si puterea din noi. Sa aratam evlavie, sa facem metanii, sa-i sarutam icoana, sa ne ungem trupul cu untdelemn din candela ei ca sa se tamaduiasca trupul si sufletul nostru, sa ne vindecam de bolile trupesti si sufletesti”.

Sarbatoare binecuvantata azi, cand praznuim INTRAREA MAICII DOMNULUI IN BISERICA!

Cristina David

Despre "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în Intrarea Maicii Domnului in Biserica și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la SA ALERGAM la MAICA DOMNULUI !

 1. Magda Magdi zice:

  Maica Domnului mi-a fost mereu de mare ajutor. Rugaciunile către Ea au primit mereu răspuns.
  Sărbătoare binecuvântata!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Amin. Am trait personal raspunsuri sosite de la Maica Domnului, grabnic, fara echivoc. Din copilarie m-am obisnuit sa am evlavie si sa ma rog cu incredere la ea.
  O saptamana binecuvantata!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s